Naša distribucijska mreža

Somfy vam pruža mogućnost izbora bez obzira na projekt koji imate

Želim pomoć profesionalca

Potrebna vam je pomoć oko vašeg projekta? Somfy  ima široku mrežu instalatera i proizvođača diljem zemlje. Ti samostalni profesionalci stoje vam na usluzi i pomoći će vam oko vašeg projekta.

Somfyjevi stručni instalateri

Somfyjev stručnjak je samostalni instalater obučen za rad s našim tehnologijama i proizvodima. Stoji vam na usluzi. Može vam pružiti savjet u vezi svih naših motoriziranih i pametnih rješenja, ugraditi ih, održavati i prilagoditi. Odabir Somfyjeva stručnjaka jamstvo je kvalitete usluge ugradnje Somfy motoriziranih i automatiziranih rješenja.

350+

Stručnjaci u vašoj zemlji

14

Područja s programom Stručnjak

2000+

Projekti koje godišnje odrade naši Stručnjaci

Želim sam/a ugraditi uređaj

Želite svoj dom opremiti Somfy rješenjima, a sam ste svoj majstor?

 

U većim trgovinama opreme za kuću i vrt i kod specijaliziranih partnera ili u našoj online trgovini pronađite naše proizvode koje možete ugraditi sami.

Trgovine opreme za kuću i vrt i online distributeri

Somfy nudi asortiman proizvoda koje možete ugraditi sami. Možete ih pronaći u svim većim trgovinama opreme za kuću i vrt i specijaliziranim prodavaonicama diljem zemlje te na internetskim stranicama naših partnera.

Pronađite Somfy distributera u blizini!

Planiram izgraditi kuću

Pronašli ste savršenu lokaciju za izgradnju doma? Tražite građevinara za svoj projekt? Jeste li razmišljali o dodatnoj udobnosti, sigurnosti i uštedi energije u svom budućem domu? Od samog početka sa stručnjacima razgovarajte o ugradnji Somfy rješenja u svoj budući pametni dom.

Samostalni građevinari

Somfy je sklopio partnerstva diljem zemlje sa samostalnim građevinarima koji će vaše zamisli o pametnom domu provesti u stvarnost.

Kupujem novi dom

Odlučili ste se riskirati i kupiti novi dom? Jeste li razmišljali o udobnosti pametnog doma koju dobivate odabirom Somfyjevog partnerskog razvojnog inženjera?