Somfy, priča o francuskoj tvrtci
koja je postala svjetski lider.


Ustanovljena 1969. godine, Somfy je francuska grupacija koja izvorno potječe iz regije Haute Savoie, u srcu doline Arve u Clusesu, mjesto poznato po industriji rezanja čelika. Ostavši vjeran svojim vrijednostima, Somfy je danas prisutan u više od 60 zemalja i svjetski je lider u automatizaciji zašite od sunca, garažnih i dvorišnih vrata za kuće i u zgradarstvu sa prodanih više od 100 milijuna motora širom svijeta.
  • 922,8 M€
    promet (2013)
  • Poslovnice u 60 zemalja
    sa 78 podružnice i 52 ureda i predstavništva
  • 8400
    zaposlenici širom svijeta
Tvornica, I&R centar i laboratorij
Logističko središte
Središte za kućnu automatizaciju

Somfy inovacije: za bolji životni prostor

400

Svakodnevno 400 Somfy inženjera pronalaze nove načine kako poboljšati udobnost i sigurnost doma

40

Svake godine se iz želje, kako pronaći, poboljšati životni prostor rađa približno 40 patenata.

10%

10% prihoda od prodaje namijenjeno je za inovacije

Somfy garantira maksimalnu pouzdanost

 

Nema mjesta kompromisu kad je u pitanju Vaša sigurnost ili udobnost

Nema mjesta kompromisu kad je u pitanju Vaša sigurnost ili udobnost. Svi Somfy proizvodi, pogotovo kad je riječ o izdržljivosti motora, su testirani i provjereni u najekstremnijim uvjetima, te osiguravaju dugogodišnje jamstvo: 5 godina* za motore, automatske jedinice, dodatke i alarmne sisteme. *3 godine za motore za dvorišna vrata i automatske jedinice.

Somfy Predstavništvo za Hrvatsku

Somfy predstavništvo za Hrvatsku je osnovano 2007. godine u Dražicama, nedaleko od Rijeke, u okviru tvrtke BFT-ADRIA. Zapošljava četveročlani tim, koji je zadužen za prodaju motora i prateće upravljačke elektronike, istraživanje i formiranje tržišta, kao i za tehničku i marketinšku podršku. Somfy Expert mrežu sačinjavaju odabrani partneri-stručnjaci od strane Somfy-ja, koji su neovisni i kvalificirani za ugradnju Somfy motora i automatskih sustava. U Hrvatskoj je Somfy Expert program započeo 2008. godine. Trenutno (2015.) je u taj program uključenih 13 Somfy Expert partnera, a u cijelom svijetu je u tu mrežu uključenih preko 25.000 instalatera. Bez obzira gdje se nalazite kvalificiranog i stručnog Somfy partnera moći ćete pronaći u vašoj blizini.